kabar

Apa Majelis Hub Apa Pentinge?

2020-04-07 Author:Subaru parts plus Source:www.subarupartsplus.com

Yen sampeyan angkat Subaru banjur angkat salah sawijining rodha, sampeyan bakal bisa ndeleng konferensi hub rodha. Apa iku, lan kenapa penting? Sampeyan bakal sinau kabeh babagan pemasangan hub rodha ing pandhuan iki.


Apa Déwan Hub Roda?


Déwan hub setir minangka komponèn sing ngidini rodha muter kanthi bebas nalika isih tetep ana ing mobil. Déwan hub wheel kasusun saka hub sing ana gandhengane ing saben sisih.

Déwan hub diluncurake liwat spindle, lan dikepung kanthi papan nut. Rotor banjur nyleweng menyang kandhutan lug, lan ditahan ing rodha lan kacang lug.

Komponen Ing Majelis Hub Wheel

Déwan hub rodha dilengkapi sawetara komponen:

  • Hub
  • Gerbang lan balapan rodha internal lan balapan
  • Kancing rodha (ing endi rodha terus lan dijamin dening kacang lug)
  • Segel (terus banyu metu saka bantalan)
  • Tutup lebu (nutupi nut kraton)

Napa Ngrakit Hub Hub Roda?

Déwan hub setir minangka komponèn sing ngubungaké rodha puteran menyang spindle, sing dudu muter. Kabeh kekuwatan sing digawe saka ban sing ana ing dalan kasebut diliwati hub menyang mobil. Ing hub minangka komponen sing kuwat banget.

Napa Ngrakit Hub Hub Roda Ora Apil

Déwan hub rodha kudu udakara udakara 100K mil. Nanging pungkasane bakal teles. Yen ngombe, sejatine bantalan kasebut ana ing patemon mau. Iki bisa diganti, lan hub kasebut dhewe bisa dienggo maneh. Kadhangkala bantalan roda bakal gagal kanthi prematur. Sebab paling umum saka kegagalan primitif yaiku:

  • Segel sing gagal
  • Mlaku ban sing abot (abot)
  • Mbukak rodha kanthi luwih amba tinimbang offset saham
  • Rem sing dirawat kanthi alus sing overheat bantalan
  • Nyetair ing dalan sing atos

Majelis hub wheel sing gagal nggawe sampeyan lan pembalap liyane kanthi resiko. Roda maneh ora bisa mlaku lancar. Sedhot mau banjur nggegirisi. Yen masalah iki ora cukup dicenthang, baja sing ana ing pertemuan spindle utawa hub bisa ngrusak lan nyebabake roda mabur.

Ngganti Déwan Hub Wheel



Penggantian hub penghubung rodha minangka pakaryan langsung sing bisa digunakake karo sapa wae. Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan kudu entuk rapat karo Déwan hub penggantian.

Ngucapake â € œyou entuk apa sing mbayar sampeyanâ € ™ s bener nalika nerangake majelis hub wheel. Pemasangan penghubung hub rodha gedhe ora bisa digawe kanthi bahan kualitas. Amarga iku, rapat penghubung roda sawise pasar luwih gampang gagal awal. OEM mesthi dadi paling aman.

Ing SubaruPartsPlus.com, kita nawakake majelis hub rod OEM ing rega rega.Entuk dina iki!