kabar

Kepiye Wartosan Yen Majelis Hubungan Subaru Gagal

2020-03-25 Source:www.subarupartsplus.com
Majelis hub rodha luwih akeh nggunakake planggaran tinimbang bagean liyane ing Subaru sampeyan. Pancen nyata nggumunake para insinyur wis nglumpukake konferensi hub jarak 100 km mil. Sampeyan isih bisa kanggo rapat rapat rod rodha, uga diarani "hub wheel" utawa mung "hub", supaya gagal luwih awal saka 100K mil. Yen sampeyan duwe goleki sing nyopir karo hub rodha, iku apike kanggo langsung diagnosa masalah iki.

Pandhuan diagnosa iki bakal nglewati proses pamriksan hub lan ngenali sing ala.

Apa sing Bisa Nimbulake Hub Hub Roda Kanggo Gagal?


Ing kahanan sing cocog, hub setir bakal gagal sawise 100K mil saka nyandhang lan nyuwek. Sayange, akeh hub gagal luwih awal saka 100K mil amarga:

Bolongan pot
Kacilakan mobil
Komponen sing ora becik ing rapat kasebut (umpamane, sawetara perusahaan pasar ngisor sing ndandani roda rodha)

Pratandha Telltale saka Déwan Hub Roda Gagal

Nalika patemon hub rodha ing Subaru gagal, sampeyan bakal weruh sawetara pratandha sing jelas. Iki minangka dhaptar gejala sing paling umum sing bakal tuwuh:

Nada swara nalika kendharaan obah
Geter rodha utawa wobble
Kendaraan pindah ing sisih kiwa utawa nengen nalika ngencengi
Swara klik utawa aneh teka saka rodha
Diagnosis Majelis Hub Wheel Wheel Ing 6 Langkah

Iku gampang banget kanggo mriksa konferensi hub rodha sampeyan. Sampeyan ora butuh alat diagnostik sing apik. Kabeh sing dibutuhake yaiku:

A sepasang tangan
Lut nut wrench
Petunjuk ing ngisor iki
Mangkene pandhuan langkah-langkah babagan mriksa rapat penghubung roda:

1.Gulung mburi ngarep Subaru sampeyan.
2.Wujud kanthi apik kanthi jeg ngadeg.
3.Pencengi ing ngarepe salah sawijining ban ngarep. Tanganake jam 12 o 'lan posisi jam 6 o ing ban.
4.Wenehi ban banjur mundur, mandhiri lan ora adoh saka awakmu (ora kiwa lan tengen).
Apa ban mundur terus maju? Ora bakal ana dolanan apa wae kanthi pemasangan hub wheel. Yen ana sawetara play, mula bantalan rodha ora apik. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngganti Déwan hub rodha.
5.Pencet ban kasebut. Yen sampeyan krungu gangguan, klik, utawa geter, mula sidhang hub rodha ora enak.
6.Wenehi langkah ing ndhuwur kanthi rodha ngarep ing sisih liya.


Apa sampeyan duwe pitakonan babagan mriksa rapat penghubung roda ing Subaru sampeyan? Bebas bae kanggo hubungi kita!