kabar

Asal-Usul Subaru

2020-03-06

Ana mobil sing umume topikekinerja banget lan populer ing AmerikaRusiaKenya iki kabupaten. Ora diragukan manawa merek Subaru ing sangisoré FHI Jepang. Model utama yaiku para pemasaroutbackwarisanXVBRZSiri STI.Kabel merek digawe saka enem lintang.

Ing taun 1958, kanggo nanggepi telpon pamrentah Jepang kanggo "mbangun mobil kanthi kacepetan maksimal 100 kilometer saben jam, kanthi 4 wong lan bisa nyopir terus-terusan luwih saka 30 kilometer", SUBARU360 sing populer diluncurake, nempatake posisi sing unik kanggo Fuji Heavy Industries ing industri otomotif ing mangsa ngarep.