kabar

Peranan penyerap kejut

2020-01-10 Author:carrie

Penyerap kejut minangka komponen khusus sing digunakake kanggo nyuda utawa ngilangi geter lan kejut. Mata karet lan logam umume digunakake minangka bahan kanggo nyerep kejut. Penyerap kejut karet nggunakake karet minangka elemen elastis saka penyerap kejut, lan nggunakake fleksibel emas minangka kerangka pendukung. Amarga panyerepan kejut kaya iki nggunakake bahan karet, mula wis akeh lan bisa nyerep getaran frekuensi sing luwih dhuwur. Nalika senar frekuensi getar ngliwati zona getaran sing umum, mula bakal ora gedhe geter getaran. Deformasi gedhe, saengga bisa nahan daya pengaruh, lan duwe resistensi pangaruh sing luwih apik. Penyerap kejut musim semi, sing nggunakake bahan logam minangka unsur elastis (piring baja musim semi, kawat baja). Umum minangka sumber siraman lan sumber conical. Keuntungan saka penyerap kejut iki yaiku ora rumangsa tanggapan lingkungan lan cocog kanggo lingkungan sing atos ditambah karo suhu sing dhuwur, hawa adhem, polusi minyak, lan sapiturute. Sing digawe kerja stabil lan ora gampang umur. Kencane kaku bisa digawe alus banget utawa atos.

Penyerap kejut inflatable minangka jinis kejutan penyerap anyar sing dikembangake wiwit taun 1960-an. Fitur struktural yaiku piston ngambang dipasang ing bagean ngisor silinder, lan kamar udara tertutup dibentuk kanthi siji mburi piston ngambang lan silinder diisi nitrogen kanthi tekanan tinggi. O-ring O-canggih dipasang ing piston ngambang, sing kabeh misahake minyak lan gas. Piston sing digunakake dilengkapi kacepetan sing beda-beda kanthi kacepetan gerakane. Kompresi lan katup penyambungan kanggo cross-section. Nalika rodha bengok munggah lan mudhun, piston penyerapan kejut sing ana ing timbal minyak, nyebabake bedane tekanan ing antarane kamar ndhuwur lan ngisor piston sing digunakake, lan lenga tekanan nyurung katup kompresi lan klep lanjutan kanggo mili maneh lan sapiturute. Amarga katup nduweni resistensi sing luwih gedhe kanggo minyak tekanan, getaran kasebut diambah. Penyerap kejut hidraulik digunakake ing sistem suspensi otomotif.


Sabanjure:

Asal-Usul Subaru