Produk

Sabuk Timing kanggo pemasar subaru 13028AA240
  • Air ProSabuk Timing kanggo pemasar subaru 13028AA240

Sabuk Timing kanggo pemasar subaru 13028AA240

Ing ngisor iki yaiku babagan Timing Sabuk kanggo subaru forester 13028AA240 sing ana hubungane, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti Timing Belt kanggo subaru forester 13028AA240.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sabuk Timing kanggo pemasar subaru 13028AA240

Sampeyan milih merek anyar

Subaru Impreza, Forester & Warisan Timing Timing (13028AA240 / 13028AA200)

FITS:

- IMPREZA TURBO - (08/1998> ON) 2.0 Ayat 5, 6 & 7 (EJ207 & EJ205)
- LEGACY TWIN TURBO - (07/1998> ON) EJ206 & EJ208
- FORESTER TURBO (1998> ON) 2.0 EJ205
- IMPREZA TURBO - (09/2002> ON) 2.0 & 2 Versi 8,9 & 10.
- TURBO LEGACY - (09/2002> ON)
- TURBO FORESTER - (09/2002> ON) 2.0 & 2.5 Kalebu STi.

Item Barang Sejati Anyar Ing Kothak asli
KVA Ora: 8369

CATETAN:
Yen ora ngerti babagan bagean iki, sampeyan bakal ngirim jeneng sampeyan utawa milih nomer supaya kita bisa mriksa sadurunge ngencengi !!

P&P GRATIS!
NEXT DAY DELIVERY!

Sampeyan nggolek barang anyar. Yen sampeyan duwe pitakon babagan item iki, aja ragu-ragu hubungi kita.

 

Panas Tags: Sabuk Timing kanggo pemasar subaru 13028AA240, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.