Produk

Sendu drive batang batang CV 28391SC001
  • Air ProSendu drive batang batang CV 28391SC001
  • Air ProSendu drive batang batang CV 28391SC001

Sendu drive batang batang CV 28391SC001

Ing ngisor iki yaiku babagan sambungan Subaru drive shaft CV 28391SC001, aku kepengin mbantu luwih ngerti Subaru drive shaft CV joint 28391SC001.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sendu drive batang batang CV 28391SC001


Keuntungan penting:

Bagéan, mobil mobil kualitas Jerman sing anyar kanthi regane
Distributor resmi resmi
Pangiriman sing padha utawa Sabanjure-Bisnis-Dina (preian ora diklumpukake)
Gratis ongkir
Kasedhiya 1 dina kasedhiya
error_outline PENTING:
Tansah mriksa nomer part OEM sing digawe ing ngisor iki kanggo mesthekake bagean kasebut pas:
SUBARU 28321-SC002; SUBARU 28391-AG040; SUBARU 28391-SC000; SUBARU 28391-SC001; SUBARU 28391-SC002; SUBARU 28393-AG030
Nomer bagean OEM bisa dipikolehi saka pangiriman lokal.
Yen sampeyan ora ngubungi sampeyan kanthi rincian kendharaan lengkap sadurunge tuku, kita ora tanggung jawab kanggo biaya ngasilake bagean sing salah.

Model mobil sing kompatibel:

Kendaraan sing kapacak ing ngisor iki bisa uga duwe variasi sing kalebu negara asal, mbangun wulan / taun lan pilihan driveline. Kudu mbantu? Hubungi kita ing ngisor iki ...

SUBARU EXIGA Y10 2009
SUBARU FORESTER S12 2007-2012
SUBARU LEGACY B13 2003-2009
SUBARU LEGACY OUTBACK B13 2003-2009

Wigati dimangerteni, yen mobil ing ndhuwur bisa uga beda platform gumantung karo asale.
Kudu mbantu milih bagean sing bener?
Hubungi kita karo informasi ing ngisor iki kanggo menehi rekomendasi bagean sing dibutuhake kanggo kendaraan sampeyan.
Hubungi kita sadurunge tuku.
Kita ora nanggung tanggung jawab kanggo mbaleni bagean sing salah utawa biaya kiriman yen sampeyan durung menehi katrangan lengkap sadurunge tuku.
- Bagéan sing dibutuhake:
- Nggawe & Model:
- Nomer VIN: (17 Watak)
- Nomer FRAME: (Ing Plato Sasis kanggo Mobil Impor Jepang)
- Taun & Wulan Pabrik:
- Ukuran / Jenis Mesin / Kode:
- Transmisi:
- Bahan bakar:
- Pandu: (4X4 / 2WD / AWD)
- Nomer OEM: (yen kasedhiya)
Tim eBay kita kasedhiya Senin - Jumuah antara 8am - 5pm (UTC +2)
Kita bakal seneng takon sampeyan!

Isi:

Kaya ing foto sing dipasang.

Pangiriman:
Pembeli Internasional "Mangga Wigati:
Tugas impor, pajak, lan biaya ora kalebu ing rega barang utawa biaya pengiriman. Tuduhan kasebut minangka tanggung jawab para panuku.
Kita nyedhiyakake layanan pengiriman gratis, aman lan lacak kanggo saben pesenan!
Kita mesthi dikirim sajrone 1 bisnis sawise tuku. Malah dina sing padha, yen tuku digawe Senin-Jumuah sadurunge 10am!
Kita bisa ngirim liwat DHL lan butuh wektu udakara 2-5 dina supaya bisa dituju.

Informasi penting:
DHL duwe dhaptar area sing adoh (PDF, jendela anyar).
Yen kode kirim sampeyan ana ing Wilayah Luwih, istilah lan biaya pangiriman bisa beda:
1. udakara 30 dina - pengiriman gratis kanggo sampeyan (gawan);
2. udakara 1-3 dina - bakal biaya tambahan 17 GBP (hubungi kita kanggo rincian).

Waranti:

Kita pengin sampeyan wareg karo produk.
Umume produk kita duwe garansi pabrikan 2 taun.

Wangsul kawicaksanan:

Sampeyan bisa bali barang ing 30 dina saka panrimo. Yen barang wis umume luwih saka 30 dina, dianggep digunakake lan ora bisa dibalekake utawa ditukar.
Ing kasus ngasilake barang, kita bakal mbalekaken regane kanthi lengkap.




Gabungan, drive batang FEBEST 0810-B13MT Wheel Side, Front Axle, kanthi cincin sensor ABS kanggo SUBARU (FORESTER / LEGACY) - Bagéan Mobil Febest

 

Panas Tags: Subaru drive shaft CV gabungan 28391SC001, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.