Produk

Subaru nyambung rod sing nggawa ser 12108AA100
  • Air ProSubaru nyambung rod sing nggawa ser 12108AA100

Subaru nyambung rod sing nggawa ser 12108AA100

Ing ngisor iki yaiku babagan rodha subaru sing nggawa ser 12108AA100, muga-muga mbantu luwih ngerti subaru kon rod rod ser10108AA100.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Subaru nyambung rod sing nggawa ser 12108AA100

Sampeyan milih merek anyar

GENUINE CON ROD / BIG END BEARING SET (SAIZ = STANDARD)

O.E Ora ana: (12108AA890 / 12108AA210 / 12108AA740 / 12108AA810)
FITS:

IMPREZA - (1993-2011) - Impreza (251) & 1.8L, 2.2L 2.5L
HAREPAN - (2003-2010) - Forester (251) & 2.5L (X, XS, XLTD ...)
LEGACY - (1995-2009) - Warisan 2.2L & 2.5L
OUTBACK - (2007-2012) - Outback 2.5L
BAJA - (2002-2006) - Baja 2.5L

Item Barang Sejati Anyar Ing Kothak asli
KVA Ora: 8316

CATETAN:
Yen ora ngerti babagan bagean iki, sampeyan bakal ngirim jeneng sampeyan utawa milih nomer supaya kita bisa mriksa sadurunge ngencengi !!

P&P GRATIS!
NEXT DAY DELIVERY!

Sampeyan nggolek barang anyar. Yen sampeyan duwe pitakon babagan item iki, aja ragu-ragu hubungi kita.

 

Panas Tags: Subaru nyambung rod bearing ser 12108AA100, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.