Produk

Pompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010
  • Air ProPompa setir kanggo subaru forester 34430FG010

Pompa setir kanggo subaru forester 34430FG010

Ing ngisor iki yaiku babagan pompa daya kanggo subaru forester 34430FG010 sing ana gandhengane, muga-muga mbantu luwih ngerti pompa kemudi Power kanggo subaru forester 34430FG010.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pompa setir kanggo subaru forester 34430FG010

Sadurunge Pembayaran:

 
konfirmasi manawa pompa pas karo mobil! ana 4 bagean sing kudu sampeyan konfirmasi dobel: 1. foto 2. bagean no. 3. model mobil sampeyan 4.car pamindahan.
Sadurunge nginstal, waca pandhuan instalasi kanthi tliti !!
 

Bagean INFORMATION:


1. Bagean Jeneng:Pump Steering Pump

2. Bagean nomer:34430FG010, 34430FG0109L, 34430FG011

3. SUKAN:1 PC

4. Cathetan:

5. FITS:

SUBARU KANGGO 2009-2010
SUBARU IMPREZA 2008-2012
SUBARU IMPREZA R 2009-2012
SUBARU GAMPANG IMPREZA 2008-2011

Mangga priksa bagan kompatibilitas supaya cocog sadurunge dipesen, lan ora hubungi sampeyan kanggo mbantu sampeyan.


Pedoman INSTALASI

1. Mung nggunakake jinis FLUID kelas pertama, aja nganggo cairan kualitas merek sing murah.

2. FLUSH cairan lawas saka kabeh sistem.

3. Pasang FILTER kanggo ndjogo umur layanan pompa.

4. Mriksa lan ngganti selang sing rusak, rusak utawa umur tuwa.

5. Copot lan pasang pompa pulley nggunakake alat lan tata cara sing tepat.

PRECAUTIONS lan CATETAN

· Rujuk manual layanan kendaraan kanggo langkah-langkah keamanan sing dibutuhake, ngilangi, instalasi, lan prosedur uji coba sing bener. Yen sampeyan ora duwe pengalaman instalasi, alat sing cocog utawa bahan referensi, sampeyan kudu ngupayakake layanan saka teknisi sing berkualitas.

·Pandhuan sing diwenehake karo unit iki dimaksudake minangka suplemen manual layanan kendharaan; dudu informasi sing dibutuhake kanggo instalasi sukses unit panggantos. Ora dimaksudake kanggo nutupi kabeh langkah lan prosedur instalasi sing bisa ditindakake.

·Unit iki dijamin pas lan bisa dienggo ing aplikasi sing didhaptar. Ati-ati verifikasi manawa nomer part panggantos bener kanggo aplikasi sampeyan.

·Umume unit asli gagal amarga ana sabab njaba. Gawe ndandani perlu sadurunge nginstal lan operasi unit panggantos.

NGANGGO PUMP ASAL

1. Gunakake penarik sing cocog kanggo mbusak pulsa sing dipencet (yen dilengkapi).

2. Copot tekanan lan garis bali saka pompa. Yen digunakake maneh, thor-

Kelengkapan sing resik lan garis-garis siram. Garis cap kanggo njaga kotoran ing sistem kasebut.

3. Copot sabuk drive yen ana.

4. Copot lan transfer kabeh saklar, sensor, kurungan, alat tetep lan bagean khusus sing ora diwenehake karo unit panggantos; ngresiki lan ndandani utawa ngganti yen perlu.

TRANSFER PUMP RESERVOIR ATAWA RETURN PIPE

Yen reservoir pompa asli utawa pipa bali kudu digunakake maneh, waca manual layanan kendharaan kanggo pancegahan lan prosedur pencegahan sing bener. Sak tenane ngresiki lan siram wadhah utawa pipa ing njero omah

POWER STEERING PUMP Pedoman INSTALASI STOP& READ

Kanggo njamin kredit inti lengkap, yen ana, inti kudu dibalekake ing panggantos kasebut

kothak unit.

nggunakake cairan setir listrik sing resik. Instal nggunakake O-ring utawa gasket sing diwenehake. Priksa kanggo filter internal; dadi manawa cairan ngalir kanthi bebas, ngresiki utawa ngganti yen perlu.

PUMPAKAN GAMPANG INSTAL

1. Maca kabeh pandhuan, label utawa label khusus sing dilampirake sadurunge nerusake.

2. Hubungi manual layanan kendharaan kanggo pandhuan khusus kanggo kendharaan sampeyan.

3. Instal katrol (yen dilengkapi) kanthi nggunakake piranti lan tata cara sing tepat, "Ora usah mari; ora nggunakake penet.

4. Ganti selang rusak; pastikeun kabeh O-ring utawa segel sing pas diganti.

5. Flush sistem ing ngisor iki prosedur produsen asli. Mung nggunakake jinis cairan sing disetujoni karo pabrikan peralatan asli. Pamasangan filter ing sisih bali dianjurake.

6. Pasang pompa nggunakake alat sing pas. Torsi kabeh bolt kanggo spesifikasi produsen asli.

7. Align pulley banjur ngencengi sabuk kanthi nggunakake tolok tegangan kanggo spek produsen utawa mriksa tensioner sabuk kanggo operasi sing tepat kaya sing ditrapake. Gagal pompet bisa ngasilake saka sabuk sing luwih kenceng.

GAMPANG SISTEM

Cairan lawas kudu disuling saka selang hidrolik, unit setir lan ngedongkrak hidro (yen dilengkapi). Daya siram minangka pilihan, nanging cara siram manual luwih disenengi. Preduli teknik sing digunakake, kabeh cairan lawas kudu disegerake saka sistem kasebut banjur diganti karo jinis cairan anyar sing disetujoni OEM. Gagal sistem siram sistem kanthi bener, lan ora nggunakake cairan sing bener bakal Milih ING UNIT UNIT.

BLEEDING lan TEST

1. Sadurunge ngoperasikake sistem kasebut, priksa tingkat cairan, perdana pompa, lan priksa manawa pulsa lan sabuk jelas alangan lan dilacak kanthi bener.

2. Yen bisa, mesin engkol ing bledosan cendhak kanggo ngeculake cairan lan ngidini hawa sing kepepet munggah menyang waduk.

3. Mulai mesin lan priksa tingkat cairan. Yen tingkat cairan mudhun, iki minangka indikasi yen udhara isih ana ing sistem kasebut. Sampeyan bisa uga vakum getihen sistem nggunakake alat lan prosedur sing cocog.

4. Yen operasi rame isih ana utawa cairan tetep akeh, watesan ing sistem bisa uga dadi sababe. Priksa selang rusak utawa rusak, saringan wadhah sing diblokir, selang reservoir remot sing diblokir, utawa

diblokir utawa diwatesi kanthi adhem (yen dilengkapi). Operasi sing dawa karo kahanan kasebut bakal mengaruhi operasi lan nyebabake gagal pompa durung wayahe.


 

Panas Tags: Pompa setir kanggo subaru pemula 34430FG010, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.