Produk

Sensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380
  • Air ProSensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380
  • Air ProSensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380
  • Air ProSensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380

Sensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380

Ing ngisor iki yaiku babagan sensor aliran udara Massa kanggo gegayutan subaru forester 22680AA380, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti sensor aliran udara Massa kanggo subaru forester 22680AA380.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Sensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380

SUBARU IMPREZA FORESTER Mass Air Flow meter Sensor 22680AA310 1974002090

Brand New & High Quality
Pangiriman Cepet saka London
 
Nomer Part Produsen:L3K913215 LNE1620CB 2W9312B579AC 7.28342.18.0
Nomer Bagean Liyane:22680AA310 1974002090 22204-46020 8ET009142-911
Cathetan:Meter aliran udara massa minangka komponen sensitif lan akurat banget kanggo umume mobil modern, bagean sing murah lan palsu bakal nyebabake karusakan mesin lan nambah konsumsi bahan bakar.

Paket Kalebu:1pcs Mass Air Flow meter Sensor


 

Panas Tags: Sensor aliran udara massa kanggo subaru forester 22680AA380, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.