Produk

Kabel gangguan kanggo sbaru 22452AA690
  • Air ProKabel gangguan kanggo sbaru 22452AA690

Kabel gangguan kanggo sbaru 22452AA690

Ing ngisor iki yaiku babagan kabel Ignition kanggo gegayutan sbaru 22452AA690, muga-muga bisa mbantu luwih ngerti kabel Ignition kanggo sbaru 22452AA690.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kabel gangguan kanggo sbaru 22452AA690

Set Kabel Gangguan HT HT cocog karo SUBARU LEGACY BE9 2.5 98 kanggo 03 EJ25 ADL
Kanggo pitakon, hubungi kita nggunakake informasi bakul inBusiness email ing ngisor iki utawa liwat tautan iki


Katrangan


Set Kabel Gangguan HT HT cocog karo SUBARU LEGACY BE9 2.5 98 kanggo 03 EJ25 ADL

Merek

Cetak Biru

Bobot

0,460 kg

Fungsi

Kit Kabel Ganti


Informasi

General Informasi

Produk kasebut dirancang kanggo digunakake minangka sing dikarepake lan ora diowahi kanthi tujuan. Mangga mesthekake produk wis dipasang dening individu sing kompeten. N.B. produk biasane diwenehake tanpa pandhuan sing pas.


Cathetan silang

ASHIKA

132-07-711, 132-07-714

ASHUKI

1614-1107, S354-30

BBT

ZK1951

BERU

ZEF1561

BRECAV

35.515

BREMI

3A59E42, 3A59E45, 3A59E55, 3A59E57

GAMPANG

CLS080

EPS

1.501.810, 1.501.813

GAMPANG

EC-7258, EC-7264

FACET

4.9810, 4.9813

FAE

83238

PULANG + JAKOPART JAWATAN

J5387011

HITACHI

134370

JAPANPARTS

IC-711, IC-714

JAPKO

132711, 132714

KAGER

64-0515

Bagean KAVO

ICK-8009

KW

360 810, 360 813

LUCAS

LUC7315

MAGNETI MARELLI

600000176290

MAXGEAR

53-0181

MDR

MPC-9711, MPC-9714

MOTAQUIP

LDRL799

NGK

44333

NIPPARTS

J5387011

NPS

S580U12

PEMEBLA

JAPIC-711, JAPIK-714

QUINTON HAZELL

XC1474

STANDARD

76270, OEF726, OEK705, OES1229

KANGGO

10-38081-SX

TESLA

T310B


Referensi OEM

SUBARU

22451AA720, 22451AA730, 22451AA800, 22451AA810, 22451AA940


Kandhan sing ditrapake

Kendaraan

Awak

Bahan bakar

Saka

Kanggo

Pandu

Katup

BHP

KW

SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 AWD (SF5)

Kendaraan Ditutup ing Jalan Raya

Petrol

06/1998

09/2002

AWD

16

125

92

Taun model saka: 05/2000

SUBARU FORESTER (SG_) 2.0 AWD

Kendaraan Ditutup ing Jalan Raya

Petrol

06/2002

05/2005

AWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Coupe (GFC) 2.0 AWD

Coupe

Petrol

12/1995

12/2000

AWD

16

115

85

SUBARU IMPREZA Estate (GF) 2.0

Estate

Petrol

09/1996

08/1998

FWD

16

116

85

SUBARU IMPREZA Estate (GF) 2.0 i

Estate

Petrol

09/1998

09/2000

FWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Estate (GF) 2.0 i 16V AWD

Estate

Petrol

06/1998

12/2000

AWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Estate (GF) 2.0 i AWD (GF8)

Estate

Petrol

12/1995

12/2000

AWD

16

116

85

SUBARU IMPREZA Estate (GG) 2.0 AWD

Estate

Petrol

12/2000

12/2007

AWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Estate (GG) 2.0 i R AWD (GG9)

Estate

Petrol

09/2005

06/2007

AWD

16

160

118

SUBARU IMPREZA Saloon (GC) 2.0 i

Saloon

Petrol

09/1998

09/2000

FWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Saloon (GC) 2.0 i (GC7)

Saloon

Petrol

07/1996

08/1998

FWD

16

116

85

SUBARU IMPREZA Saloon (GC) 2.0 i AWD (GC7)

Saloon

Petrol

10/1995

12/2000

AWD

16

115

85

SUBARU IMPREZA Saloon (GC) 2.0 i AWD (GC8)

Saloon

Petrol

06/1998

12/2000

AWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Saloon (GD) 2.0 i AWD (GD9)

Saloon

Petrol

12/2000

06/2009

AWD

16

125

92

SUBARU IMPREZA Saloon (GD) 2.0 i R AWD (GD9)

Saloon

Petrol

09/2005

03/2007

AWD

16

160

118

SUBARU LEGACY Mk III (BE) 2.0 AWD (BE5)

Saloon

Petrol

04/1999

08/2003

AWD

16

125

92

SUBARU LEGACY Mk III (BE) 2.5 AWD (BE9)

Saloon

Petrol

10/1998

08/2003

AWD

16

156

115

SUBARU LEGACY Mk III Estate (BH) 2.0 AWD (BH5)

Estate

Petrol

12/1998

08/2003

AWD

16

125

92

Kode Mesin: EJ201

SUBARU LEGACY Mk III Estate (BH) 2,5 AWD (BH9)

Estate

Petrol

12/1998

08/2003

AWD

16

156

115


Biru Cetak minangka merek bagean kualitas sing dhuwur kanggo digunakake ing servicing lan ndandani mobil lan van. Bagian Biru Cetak minangka alternatif regane kanggo bagean panggantos sing larang saka pengusaha kendharaan. Dheweke dirancang lan ditemtokake minangka pengganti sing tepat kanggo bagean asli sing dicopot saka mobil lan tampil kanthi standar sing dhuwur nalika dipasang.


Wangsul


Kita nyedhiyakake kebijakan pemulangan bathi sing gampang:
1. Sentiasa hubungi kita dhisik. Kita ora bisa ngolah ngasilake yen sampeyan ora ngirim email.
2. Kita mung bisa nampa bali yen ana salah utawa bener-bener gagal (durung dipasang lan ing bungkus sing ora dicenthang asli).
3. Wangsul received by us 30 days or more after the date of despatch will not be accepted unless specifically agreed beforehand.
4. Kita bakal ngolah bali sajrone 2 dina kerja lan bakal tumindak kanthi cepet kanggo tumindak apa wae sing wis disepakati liwat email (mbalekaken, gantian, utawa ijol-ijolan).

 

Panas Tags: Kabel gangguan kanggo sbaru 22452AA690, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.