Produk

Injeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270
  • Air ProInjeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270
  • Air ProInjeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270
  • Air ProInjeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270
  • Air ProInjeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270
  • Air ProInjeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270

Injeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270

Ing ngisor iki yaiku babagan injeksi bahan bakar kanggo subaru forester 16600AA270, aku pengin mbantu luwih ngerti injeksi bahan bakar kanggo subaru forester 16600AA270.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Injeksi bahan bakar kanggo foraru subaru 16600AA270

NomerFBYCG80 16600-AA270

Model sing bisa ditrapakeKanggo Subaru Impreza RX 2.0L EI 8008212 2007 ~ 2012

Kanggo Subaru Forester 2008 2.0L H4 EJ20


Cathetan
Mangga manawa nomer part (OEM) cocog karo sing asli. Yen nomer kasebut padha kaya kita bisa cocog karo mobil sampeyan. Yen sampeyan ora yakin babagan persis, sampeyan kudu hubungi kita saben dina kerja (kajaba akhir minggu) lan njaluk pitulung profesional sajrone 24 jam. Kanthi cara kasebut, sampeyan bakal entuk bagean sing bener tanpa kudu ngolah ngasilake supaya bisa ngirit wektu!
Kanggo ngirit wektu larang regane lan ngindhari musuhan, Sadurunge nggawe pesenan, mangga takon karo profesional perbaikan otomatis utawa hubungi penjual toko kanggo njaluk rincian produk. Whenyou ora ngerti OEM injector OEM, hubungi toko kita kanthi email utawa phonel lan wenehi salah sawijining katrangan ing ngisor iki:

1.. Foto kanggo Injectors Bahan bakar
2.. Nomer bagean ing injector bahan bakar
3.. Mobil VIN
4.. Model Mobil, Taun, Pamindahan, Model Mesin

Fitur tombol
Suntikan PEIVSO nampilake aliran aliran dinamis sing apik lan atomisasi sing unggul. Kabeh injeksi dites karo unit ASNU Classic Digital profesional sing njamin kualitas produk.Each injector bakal duwe paket sing disegel, filter anyar lan o-ring, tutup bledug. PEIVSO pengin pelanggan kepenak karo produk lan layanan.

Injector bahan bakar kita dituku kanthi jumlah akeh. Kanggo nggayuh asil sing paling mutlak, injeksi upgrade kita aliran sing cocog karo variasi 1%. Malah unit pabrik uga ora ana sing cocog. Kita nyoba kabeh set injeksi sadurunge metu saka pabrik. Kita ora entuk kemungkinan, kita nawakake layanan sing paling mutlak!

Proses tes injeksi PEIVSO yaiku ing ngisor iki:
1. Deteksi bocor tekanan
2. impedansi dinamis
3. Wangun semprotan
4. Tes atomisasi
5. kemampuan Penetrasi

6. Aliran tes

Gambar saka pabrik


 

Panas Tags: Duplikar bahan bakar kanggo subaru forester 16600AA270, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.