Produk

Menehi rod rod sambungan saab 12108AA890
  • Air ProMenehi rod rod sambungan saab 12108AA890

Menehi rod rod sambungan saab 12108AA890

Ing ngisor iki yaiku babagan set rod bear sing ngubungake saab 12108AA890, muga-muga sampeyan bisa luwih ngerteni manawa sampeyan ngerti set rod bearing saab 12108AA890.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Menehi rod rod sambungan saab 12108AA890

Sampeyan milih merek anyar

GENUINE CON ROD / BIG END BEARING SET (SAIZ = STANDARD)

O.E Ora ana: (12108AA890 / 12108AA210 / 12108AA740 / 12108AA810)
FITS:

IMPREZA - (1993-2011) - Impreza (251) & 1.8L, 2.2L 2.5L
HAREPAN - (2003-2010) - Forester (251) & 2.5L (X, XS, XLTD ...)
LEGACY - (1995-2009) - Warisan 2.2L & 2.5L
OUTBACK - (2007-2012) - Outback 2.5L
BAJA - (2002-2006) - Baja 2.5L

Item Barang Sejati Anyar Ing Kothak asli
KVA Ora: 8316

CATETAN:
Yen ora ngerti babagan bagean iki, sampeyan bakal ngirim jeneng sampeyan utawa milih nomer supaya kita bisa mriksa sadurunge ngencengi !!

P&P GRATIS!
NEXT DAY DELIVERY!

Sampeyan nggolek barang anyar. Yen sampeyan duwe pitakon babagan item iki, aja ragu-ragu hubungi kita.

 

Panas Tags: Set batang rod sing dipasang saab 12108AA890, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Kualitas Tinggi

Tag Produk

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.