• Babagan awake dhewe

GUANGZHOU LINGBALHANG TRADE CO.LTD didegaké ing taun 2003 minangka produsen profesional SUBARU saka siri roda aksesoris asli. Produk sing kalebu utamane yaiku beltsã € AC-compressorâ € ™ sensor padsâ ing ngarep lan penghubung shock absorberâ € stabilizer. Rega macem-macem lengkap lan cukup. Perusahaan wis nggawe hubungan koperasi sing jangka panjang lan stabil karo akeh pengecer lan agen. Nduwe luwih saka 20 taun kanggo pengalaman impor lan ekspor. Kualitas produk njamin. Fokus ing iman. Kanthi karakteristik Operasi macem-macem lan prinsip bathi cilik nanging luwih akeh dodolan, mula menang kepercayaan lan dhukungan pelanggan kanthi layanan, kualitas, efisiensi dhuwur lan kredibilitas.

Maca liyane